hero
hero 09 Jun 2020
41

Следва

ТОП БРУТАЛНИ ХЕЛОУИН ШЕГИ
11 Nov 2020
ТОП БРУТАЛНИ ХЕЛОУИН ШЕГИ
hero · 19 прегледа

Топ 10 невероятни СУПЕРСИЛИ, които животните ПРИТЕЖАВАТ

119 прегледа

Ние си мечтаем за суперсили, но животните вече притежават такива отдавна! Може би няма да повярвте на какво са способни някои от тях! Гледайте и ще научите как някои от супергероите са вдъхновени именно от животинския свят!

? 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash1" и 3% от техника с "Clash1PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf
? Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
? Поръчай "Топ мистериите на България" тук: https://ozn.bg/2OMkauI
? Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
? Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
?‍? Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
? Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Всички сме гледали филми със супер герои и тайно сме си мечтали някой ден и ние да развием някаква сила, но с годините разбираме, че това е невъзможно. Знаехте ли обаче, че някои от невероятните способности на героите, които гледаме са вдъхновени от доста необикновени животинки. Едни от тях могат да бъдат безсмъртни, а други да правят зомбита, не се майтапя. Аз съм Слави и днес ще ви представя ТОП 10 невероятни суперсили, които животните притежават.

#Top10 #TheClashers

Спомням си като бях малък, аз не исках да съм като супермен или Спайдърмен или другите, аз исках да пътувам във времето. Вие коя суперсила бихте искали да притежавате. Ако ви е трудно сега ще ви дам няколко идейки.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Какъв ли ще е светът след 100, 200 или пък 1000 години? За жалост ние няма да разберем, защото средната продължителност на живота ни е около 75 години. Какво обаче бихте направили ако сте безсмъртни, звучи невероятно, нали. Е, на този въпрос може да отговори Туритопсис Нутрикула. Сигурно сте гледали X-MEN и знаете за синия мутант с името Мистик, които може да приема облика на друг човек. Съществува обаче един октопод, който има много подобни умения. Наречен е мимически октопод и обитава водите на Австралия и Индонезия. Осите са едни от най-мразените насекоми и за това си има причина – жилят, хапят, ядат, а от скоро и зомбират. Учените са открили пчела, която е способна да зомбира друг вид насекомо и да го превърне в носител на яйцата им.

Сигурно сте гледали филми, в които героите се възстановяват от своите рани супер бързо и гори ако загубят крайник, той им пораства отново. Е има животно, което може да прави същото, но и нещо повече. Мексиканският саламандър може да възстанови отрязани крака с лекота, но той може още да регенерира сърцето, гръбнака и дори мозъка си. Друга суперсила, на която сме се възхищавали е контрол над умовете. Представете си ако всички изпълняваха това, което им каже, щеше да е много яко нали. Е оказва се, че в природата има такъв организъм и това токсоплазма гондии. Този паразит има жизнен цикъл, който изисква да премине в котките като краен приемник. Всъщност бавноходката се счита за най-коравото животинче на земята. Те са само половин милиметър и, да, ходят супер бавно, но издържат на екстремни промени в околната среда. Бавноходките могат да оцелеят в кипяща вода и в студа на космоса без скафандър, очевидно. Това е -270 градуса по целзии.

Ясно е, че животинския свят се ориентира много добре благодарение на магнитното поле на земята. Един вид пеперуди обаче минават на следващо ниво. Те са от вида Монарх и всяка пролет поемат на 5000 километрова миграция от Мексико към САЩ за лятото. Отново не звучи като супер герой, нали. Много жалко защото това малко бръмбарче е сред най-силните същества на планетата. Той може да тегли или избутва тежест 1140 пъти по-голяма от неговото тегло.

Силно се надявам класацията да ви хареса и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! Не забравяйте да се абонирате за канала The Clashers за още подобно съдържание.

Покажи още
0 Коментари sort Сортиране по

Следва

ТОП БРУТАЛНИ ХЕЛОУИН ШЕГИ
11 Nov 2020
ТОП БРУТАЛНИ ХЕЛОУИН ШЕГИ
hero · 19 прегледа